петък, 1 февруари 2008 г.

Оригинална идейка за пищов

И така пристъпваме към създаването на качествен шпионски пищов:Набираме текста на компютър, или взимаме вече написан, и форматираме за удобство.


Размерът на шривта е добре да бъде 6-8.
Разпечатваме пищова на принтер.


Върху всеки въпрос залепваме ивица прозрачно тиксо.Отрязваме отделните ивици.Отделните ивици накисваме в хладка вода.След няколко минути внимателно отстраняваме хартиения слой с палеца.Забелязвате ли, как вашата лента стана прозрачна...

От тук на татък  всичко зависи от вашата фантазия и 
бдителността на учителите. Най - добре се презастрахо-
вайте и залепете пищовите върху нестандартни предмети. 
Успех!!!
Прочетете Цялата Статия...

четвъртък, 31 януари 2008 г.

Рисунки от пясък


Прочетете Цялата Статия...

сряда, 30 януари 2008 г.

Steven Meison Photography "Madonna Sex" - 110 снимки + калиграфия на Fabien Baron

   
                       Прочетете Цялата Статия...

Колекция от Wallpapers за деня на влюбените

Прочетете Цялата Статия...

Колекция от шрифтове за деня на Св. Валентин
                                      Изтегли Прочетете Цялата Статия...

понеделник, 28 януари 2008 г.

Чантите за 2008

Чантата несъмнено е един от най-загадъчните женски аксесоари: всички е виждат, но никои не знае какво има в нея. Дори и за собственичката, понякога съдържанието на чантата може да се окаже напълно неочаквано. Точно този тип чанти – чувал пълен със съкровища бе актуален миналия сезон – огромни, с многобройни джобове и джобчета, от податлива и мека кожа.
           В такива чанти безследно „изчезваха” ключове, телефони, тефтерчета, а понякога, и самата притежателка, гмуркайки се в загадъчните недра на чантата си, с мъка откриваше проклетото си портмоне...
           Стилът през 2008 е решил да се смили над бедните жени , освобождавайки ги от кожените чували и предлагайки им в замяна очарователни малки чантички, в които никоя дама не би загубила своето портмоне, ключове и червило, поради простата причина, че в тях не би се събрало нищо друго. Между другото , стилът през 2008 година предлага не само малки „театрални” ръчни чантички, но също така и чанти подобни на папки, необходими за всекидневните бизнес дела.
                       
             Тук е мястото да отбележа един забавен детайл: чантите в този сезон могат да бъдат не само кожени, но и пластмасови , а дори и дървени. Особено стилно и модно изглеждат чантите зашити от плат.     
                         
               Ако сте свикнали постоянно да имате под ръка не просто класическия дамски набор, а от всичко по малко „за всеки случай”, то трябва да обърнете внимание на още една световна новост за 2008 – „пътна чанта” или както още я наричат, докторско сандъче.
                           
                         
                Ето в този тип чанти може да се разгърнете и дори да складирате запаси за зимата. В пътната чанта, благодарение на твърдото й дъно, може да поставите, не просто да пъхнете, а да поставите стилно и благородно всички свои съкровища – по докторски. В тези сандъчета практическите дизайнери често поставят външни ципове, в които се крият достатъчно много допълнителни отделения.
                         
                 Ако строгата и твърда форма на пътническата чанта ви натъжава и не ви се понравя, а ви се иска нещо по-меко, типично и старомодно с достатъчно място за багаж, навярно вие ще харесате чантата тип раница. Носенето й става на рамото , а не на гърба, което прави това дизайнерско изобретение по близо до чантата, отколкото до раницата.
                         
                Между другото не е ли все едно? Работата не е в терминологията, а в практичността и удобството, особено ако вие сте от дамите, които са свикнали да носят всичко със себе си. В такава стилна торба може да поберете всичко и даже място да остане.
               Трябва да признаем, че стилът за 2008 година е чужд на строгите предписания, защото е богат на различни модели, което разбира се е приятно, но и страшно уморително. Аз лично предпочитам пътната чанта, а вие?
Прочетете Цялата Статия...