събота, 1 март 2008 г.

Зелени тапети за работното ти място


20 много красиви тапета в зелени тонове с разширение от 1280 х 1024 до 2592 х 1944.

Изтегли

Прочетете Цялата Статия...

Контролирай детето си когато е на РС-то


Child Control 2007 е програма, позволяваща контролиране на работата на деца пред компютърни системи с Windows. Всичко е хубаво, когато е с мярка...Но ако вашето дете я няма, то Salfeld Child Control е програмата от която имате нужда. Мощна и мултифункционална, тя позволява задаване на точно определено време престой пред компютъра, филтър на интернет съдържанието на някои сайтове, ограничен достъп до файлове на компютъра, забранява използването на програми, които не са подходящи за деца, скрива логически дискове и т.н. Има възможност за изготвяне на доклади.

rapidshare.com Прочетете Цялата Статия...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА


Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки...Прочетете Цялата Статия...

Нежно и разкошно


50 снимки на прекрасни цветя. Изтегли
Прочетете Цялата Статия...

Нежно пролетно настроение

Изтегли Прочетете Цялата Статия...

петък, 29 февруари 2008 г.

Stitch Creator 3.0


Stitch Creator е популярна програма за превръщане на снимки или сканирани изображения в схеми за бродиране. Програмата автоматично създава проект, оптимизиран за комплекта нишки, типа канава, размера и типа на бода по ваш избор. Програмата подбира най-подходящите цветове на конците - Madeira, DMC, Anchor, Coats, създава проект, който може да бъде разгледан на екрана и разпечатан във вид на образец за бродиране или схема със списък от необходимите материали. Поддържа 25 вида везба и 2-255 цвята конци.

Изтегли
 

Прочетете Цялата Статия...

Baby Diary – Дневник на бебето


Тази програма ще ви помогне да отбележите най-важните моменти от живота на бебето ви. Тук може да въвеждате както промените в теглото и ръста му, така и всички велики неща, който то е направило за пръв път в живота си. Когато бебенцето каже първата си дума, вие ще можете да я запишете с микрофона, свързан към компютър ви, лесно и бързо ще прикачате снимки и видео-файлове, а също така въз основа на цялата тази информация ще можете да създадете пълноценен уеб сайт, който да настройте по ваш вкус с помощта на редактируемите шаблони. Ще можете да въведете графики на ръста, теглото и големината на главичката на бебето, да създавате нови графики, да разпечатате дневника и още много...Програмата има мултиезичен интерфейс включващ в себе си БЪЛГАРСКИ, руски, английски, френски, немски и други езици.
Изтегли


Прочетете Цялата Статия...

четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Концептуални часовници Swatch


Такъв вид часовник все още не можете да си купите във фирмените магазини на Swatch, но кой знае какво ще бъде след година, две ?... За да създаде този концептуален
часовник, дизайнерът Лоурънс Доус е вдъхновен от помпата на велосипеда си. Именно от нея той получават своята форма и своеобразна "закопчалка". Много оригинално и напълно в стила на Swatch, олицетворяващо простота и удобство. :))))

Прочетете Цялата Статия...

Дървета - Wallpapers HQ


                              50 JPG | 1600x1200 | 22.6 Mb
изтегли

Прочетете Цялата Статия...

Шрифтове в стил графити


70 отлични шрифта в стил графити.
Изтегли


Прочетете Цялата Статия...

Дизайнерски полици за книги


Галерия от оригинални, стилни и доста смели решения в проектирането на полици за книги:


Прочетете Цялата Статия...